Contact

Sportgeneeskunde Maatwerk is een onderdeel van Vrouw&Klinieken met KvK nummer: 54047617.

Contactgegevens
Sportgeneeskunde Maatwerk locatie Lelystad
Zaanstraat 6N
8226 ND Lelystad
T: 0320 820 995
F: 0320 820 996
E: contact@sportgeneeskundemaatwerk.nl

Aanvraag recepten
E: recept@vrouwenklinieken.nl
Aanvragen per telefoon worden niet in behandeling genomen

Financiële administratie
E: fa@vrouwenklinieken.nl

Ook kunt u door de administratie worden doorverbonden.

Contact met de behandelaren

Voor contact met de behandelaren kunt u telefonisch contact opnemen met de administratie.

Voor inhoudelijke vragen m.b.t. de behandeling plannen wij een physiek, telefonisch of webcamconsult in. Mails worden niet meer beantwoord.

Calamiteiten en spoedgevallen

U kunt bellen naar 06-510 616 22, overdag en ‘savonds bereikbaar, zo nodig inspreken dan wordt u zo snel mogelijk terug gebeld.

Buiten werktijden, op woensdagen en in de weekenden kunt u voor calamiteiten en spoedgevallen bellen met 06-557 524 81. Indien de telefoon niet direct opgenomen wordt kunt u een bericht achterlaten onder vermelding van uw volledige naam en geboorte datum, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.Routebeschrijving

Sportgeneeskunde Maatwerk is zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Met de auto
Wanneer u Lelystad binnenrijdt, is Vrouw&klinieken en Sportgeneeskunde Maatwerk het eerste bedrijf aan uw rechterhand.

Met de trein
Plan uw reis met de reisplanner. Op station Lelystad komt u aan de voorzijde meteen uit bij de bussen en de stad. Hier kunt u de bus nemen.


Met de bus
Vanaf het station kunt u meerdere buslijnen nemen om bij Sportgeneeskunde Maatwerk te komen.

    Lijn 2 duinbeek
  • Houdt u er rekening mee dat er twee van deze bussen in tegengestelde richting door Lelystad rijden. De bus die u nodig hebt gaat langs het ziekenhuis, de politiebrug en slotenlaan. De Oostzeestraat wordt ook wel de Voorstraat genoemd.
  • Vanaf de bushalte tegenover Jumbo is het iets langer lopen door de Waterwijk heen. Wij raden u aan uw navigatie te gebruiken of de route van tevoren te bekijken.
    Lijn 148 richting Harderwijk
  • U stapt uit bij bushalte “Palazzo”. Vanaf hier loopt u onder de weg door. Aan het einde van dit, bij de Ketelmeerstraat, slaat u rechtsaf. U passeert verschillende bedrijven zoals een Suzuki autodealer, Simply Outlet op de hoek, Marquis en een autowasstraat en tankstation. Bij het eerstvolgend bedrijventerrein loopt u helemaal naar het eind: Langs Loopvisie en alle andere bedrijven. Op de hoek vindt u Vrouw&klinieken op de begane grond en Sportgeneeskunde Maatwerk op de eerste verdieping.
  • Wanneer u deze bus terug neemt, loop dan vanaf Sportgeneeskunde Maatwerk langs alle bedrijven en parallel aan de dreef totdat u na Marquis een oranje brievenbus ziet staan met een pad naar de weg toe. Aan het einde hiervan bevindt zich de bushalte terug naar het station.
  • U kunt door de schutting poort lopen. De gele deur kunnen wij niet altijd snel voor u opendoen.